De Lancering is een feit. Open Data Flevoland staat op de kaart.

Beste Flevoland Open Data belangstellende!
Met 75 deelnemers hebben we het initiatief Flevoland Opent Data succesvol gelanceerd. Voor sommige was het een eerste kennismaking met Open Data, voor anderen een welkome verdieping, en sommigen staan te trappelen om echt te gaan beginnen. Van theorie naar praktijk!
Welnu, de volgende stap is de praktijk. We hebben op basis van de inbreng van alle aanwezigen gekozen om door te pakken met 4 concrete Open Data Pilots. Twee daarvan zijn gebaseerd op het openstellen van datasets. En twee pilots zijn gericht op het realiseren van App ideeën waarvoor datasets benodigd zijn. De exacte invulling van de vier pilots zullen we eind volgende week communiceren. Maar we willen rondom elke pilot een vitale coalitie opzetten. Wil je meedoen? Mail dan naar Rubenswindow@gmail.com.
En vergeet niet om alvast de tweede bijeenkomst van 27 maart in je agenda te zetten. Want dan deze avond zetten we in het teken van de vier pilots. De exacte invulling van de avond ontvangen plaatsen we volgende week op deze blog.
…En voor eenieder die niet is geweest. Dit is een mooi moment om je alsnog aan te sluiten… tot 27 maart!

Plaats een reactie